Uw winkelwagen is leeg!

Arizona Cardinals plannen de release op woensdag

17-04-2019 0
We zullen morgen ontdekken of de geruchten over een Thanksgiving-matchup tussen de Arizona Cardinals en Cleveland Browns waar zijn of niet? De NFL kondigde dinsdagochtend aan dat de jaarlijkse release van het programma op een woensdag van dit jaar zal plaatsvinden.
 
De laatste paar jaar werd het schema vrijgegeven op de donderdag voorafgaand aan de NFL Draft. We voorspelden wanneer de kardinalen elke tegenstander zouden spelen vorige week kort na de release van het NFL-voorseizoen-schema van 2019.
 
Het thuisrooster voor de kardinalen is bijzonder intrigerend. Ze hebben thuisdata tegen niet alleen de Browns maar ook de Pittsburgh Steelers van de AFC North.
 
De rivalen van de NFC West divisie zijn zoals altijd op het schema thuis en weg. Het zal interessant zijn om te zien welke van de Los Angeles Rams, San Francisco 49ers of Seattle Seahawks de finale van het Cardinals-seizoen zal zijn en op welke locatie.
 
Het resterende thuisrooster bevat datums met de Detroit Lions, die ook in 2018 zijn geweest, de Atlanta Falcons en de Carolina Panthers. De laatste bezoeken voor beide teams waren in 2013.
 
Het stratenplan is niet bepaald eenvoudig. De kardinalen moeten dit jaar terugreizen naar het oosten. Ze spelen in de Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals en New York Giants. Wees niet verbaasd om een ​​paar van die games achter elkaar te zien die de Cardinals misschien een paar weken op de weg houden.