Uw winkelwagen is leeg!

Baker Mayfield van Cleveland Browns behandelt tegenslag

21-08-2018 0
Rookie Baker Mayfield kwam niet overeen met de nummers van zijn NFL-debuut, maar de Cleveland Browns waren meer dan tevreden met zijn prestaties in hun tweede voorseizoenwedstrijd.
 
De nummer 1 in het algemeen in de NFL Draft van dit jaar, Mayfield zat op zes bezittingen en eindigde 7 van de 13 voor 75 yards in het 19-17 verlies van Cleveland voor de Buffalo Bills op vrijdagavond.
 
Hoewel de statistieken verbleekten in vergelijking met de voorseizoenopener, toen Mayfield 212 yards en twee touchdowns gooide, had de heersende Heisman Trophy-winnaar nog indrukwekkende momenten in regenachtige omstandigheden terwijl hij voor de eerste keer voor de thuisfans speelde.
 
Mayfield had twee touchdown passes teniet gedaan - één als gevolg van een penalty en een andere via replay - maar produceerde 10 punten op zijn laatste twee schijven van de nacht.
 
"Het was geweldig om voor de eerste keer voor je eigen publiek te staan", zei Mayfield, per Cleveland.com. "Zo is het altijd al. We hebben sommige dingen goed gedaan en ons potentieel een beetje getoond, maar het was goed om daar voor hen uit te komen, zelfs als het weer niet zo goed was."
 
Mayfield had een 2 yard scoren pass naar Derrick Willies weggevaagd door een pass interferentie oproep en een andere korte doorgang naar Willies omvergeworpen door replay, maar de Browns kwam nog steeds weg met een velddoelpunt en een TD op de twee schijven.
 
"Hij knipoogde naar me, dus ik denk niet dat hij zich ergens zorgen over maakte," zei Browns coach Hue Jackson na de wedstrijd. "Dat is wat je van hem houdt. Tyrod (Taylor) is hetzelfde, en Drew (Stanton) is dat ook.Deze jongens spelen graag.Ze weten dat voetbal een moeilijk spel is en soms gaat het niet zoals jij het wilt Het is zo, maar je blijft eraan werken en de zaken keren zich om. Dat zag je ook met Baker. "
 
Jackson heeft al die tijd gezegd dat Taylor, die in een offseason-handel met de Buffalo Bills is gekocht, zijn starter zal zijn voor week 1 van het reguliere seizoen.
 
Taylor speelde de eerste vier series tegen zijn voormalige team en eindigde 4 van 7 voor 22 yards. Hij voltooide alle vijf van zijn pass pogingen voor 99 meter en een touchdown in het voorseizoen opener tegen de New York Giants.
 
Stanton, die met Mayfield concurreerde voor de back-uptaak ​​naar Taylor, slaagde er niet in vier keer te slagen voor een pass.
 
Jackson was blij met de manier waarop Mayfield omging met verdedigingsdruk. Het voormalige hoogtepunt van Oklahoma werd ontslagen.
 
"Hij deed (gezicht open rushers), en hij knipperde niet," zei Jackson. "Dat is wat ik van hem houd.
 
"Baker blijft zijn blik veld houden, en er zijn een paar keer dat hij vroeg geslagen werd, dat was water van een eend terug naar hem." Laten we doorgaan. " Hij leidde ons een paar keer naar beneden en plaatste ons in positie om te scoren.Hij heeft een aantal goede dingen gedaan.Tegelijkertijd moeten we een aantal drives voltooien en een aantal andere drives voltooien door beter te beschermen.