Uw winkelwagen is leeg!

Browns Krijg geen hulp bij de handel Deadline

30-10-2019 0
De Cleveland Browns konden hun danspartner niet vinden vóór de handelsdeadline.
 
Veel van de focus voor de Browns is gericht op het uitvoeren van een transactie met de Washington Redskins om aan boord van zeven Pro Bowl aanvallende tackle Trent Williams te brengen om Baker Mayfield te beschermen. Maar met de Redskins niet toe aan een onrealistische handelswaarde, besloot Browns algemeen directeur John Dorsey om pat te blijven als de zestien. ET deadline verstreken.
 
Dorsey had naar verluidt wekelijks de roodhuiden over Williams gepest, maar werd herhaaldelijk afgewezen in zijn pogingen om een ​​handel tot stand te brengen.
 
 
Het was de aanleiding voor Dorsey om vorige week op een persconferentie te zeggen dat "er twee voor tango nodig zijn", toen hem gevraagd werd naar het handelsgesprek. Blijkt dat hij niet nauwkeuriger had kunnen zijn.
 
NFL Network Insider Ian Rapoport rapporteerde maandag dat de Redskins - die 1-7 zijn - eindelijk open stonden voor het verhandelen van Williams, en de Browns stonden bovenaan de lijst met betrekking tot potentiële vrijers.
 
Tom Pelissero van NFL Network meldde dat de Redskins teams vertelden dat ze een tweede-ronde pick op tafel hadden, waarschijnlijk wat betekende dat ze een eerste-ronde pick vasthielden in ruil voor Williams, die in het ontwerp van 2010 nr. 4 werd gekozen.
 
Eerder op de dag werd gemeld dat de vraagprijs van de Redskins voor Williams was gestegen, en ze wilden ook een vooraanstaande spelmaker zoals tweedejaars hoek Denzel Ward in de deal. Brown safety Damarious Randall stuurde dit rond de tijd van het nieuws, wat misschien een manier was om voor iedereen in het Browns 'kamp te spreken.
 
Williams is er vast van overtuigd dat hij niet voor de Redskins wil spelen en dit hele seizoen volhoudt. Volgens ESPN heeft Williams afwezigheid te maken met zijn wantrouwen tegenover de medische staf van het team, iets dat voortkomt uit een groei op zijn hoofd die hij in het laagseizoen had verwijderd.
 
De Browns hebben recent een paar transacties gedaan, waarbij ze een vierde ronde pick terug van de Eagles kregen voor back-up defensief einde Genard Avery en ook back-up lineman Austin Corbett uitdeelden aan de Rams voor een vijfde ronde pick.