Uw winkelwagen is leeg!

David Johnson verschijnt opnieuw in kardinaalsmisdrijf

09-12-2019 0
Er is natuurlijk maar één voetbal, en dat betekent dat elke keer dat David Johnson het in handen heeft voor de kardinalen, Kenyan Drake dat niet doet.
 
Maar dat betekent niet dat de achterblijvers van het team wortel schieten voor de ondergang van de ander. Integendeel zelfs.
 
Johnson had een mooie bounceback-wedstrijd in het verlies van zondag 17-17 voor de Steelers, waarbij hij de bal drie keer voor 19 yards droeg terwijl hij een paar recepties voor 34 yards en een touchdown toevoegde.
 
Na zijn 24-yard score in het vierde kwartaal sprong Johnson op de voorste rij van State Farm Stadium en bij zijn terugkeer op het veld was Drake een van de eerste spelers die hem feliciteerde.
 
"Het draait allemaal om het maken van toneelstukken, ongeacht hoe Coach (Kliff Kingsbury) ze opstelt, of we alle drie in het achterveld zijn, een in het achterveld, twee in welke hoedanigheid dan ook," zei Drake. “Ik bedoel, we willen allemaal naar buiten en games winnen. We zijn allemaal heel onzelfzuchtige spelers. Wanneer iemand de kans krijgt om te schitteren en ze een toneelstuk maken, zijn we blij voor hen. En vice versa. We willen gewoon doorgaan met alles samen te voegen. ”
 
Johnson heeft een achterbank ingenomen in de rennende rotatie sinds Drake werd overgenomen van de dolfijnen in een middenseizoen-transactie. Drake werd opnieuw vaker gebruikt tegen Pittsburgh - met 67 yards op 14 aanrakingen - maar Johnson had een grotere rol dan in voorgaande weken.
 
Hij had de vijf aanrakingen en was vaak op het veld, hetzij als de enige rug, met Drake in sets met twee ruggen, of zelfs in looks met drie ruggen met Chase Edmonds ook op het veld.
 
Edmonds speelde vorige week niet aanstootgevend, maar speelde een kleine rol tegen de Steelers. Hij werd twee keer doelwit in de passerende wedstrijd en kreeg een penalty op één lek, maar liet later een scherm pass vallen. Edmonds droeg de bal ook eenmaal voor negen meter op een neppe punt.
 
De schermpas was een van de vele spelen waarin de kardinalen alle drie de rennen tegelijkertijd gebruikten.
 
"Het maakt het moeilijk voor verdedigers om echt te weten wat we doen," zei Johnson. “We kunnen er zonder komen te zitten. We kunnen flauwvallen. We kunnen er veel verschillende dingen mee doen. Hopelijk blijven we dat doen. "
 
Met de scorende ontvangst door de lucht werd Johnson de vijfde speler in de NFL-geschiedenis die ten minste 30 haastige touchdowns en 15 touchdowns in de eerste vijf seizoenen van zijn carrière vergaarde.