Uw winkelwagen is leeg!

De sleutel van Giants buiten het seizoen spijt: geen prioriteit

21-06-2019 0
De New York Giants gaan hun trainingskamp in 2019 en de voorseizoenperiode binnen met slechts drie nieuwe offensieve tackles in de mix. Gratis-agent acquisitie Mike Remmers is misschien een aangename verrassing als hij terugkeert naar de juiste tackle-positie, maar hij is een noodoplossing. De Giants hielden van rookie George Asafo-Adjei, maar hij was een zevende ronde draft-pick die general manager Dave Gettleman een "vijfde-ronde" -waarde noemde. Undrafted rookie free agent signing Paul Adams biedt wat intriges, maar hij staat voor een zware strijd om de selectie te maken. De NFL Draft uit 2019 was een van de diepste en rijkste aan offensieve tackeltalenten van het afgelopen decennium, maar de Giants kwamen pas in de laatste ronde met één prospect weg.
 
Het besluit van de Giants om geen prioriteit te geven aan het vinden van een manier om een ​​top-10 aanvalsuitdaging in de beladen 2019-klasse op te stellen als de starter voor de lange termijn op zowel de linker- als de rechter tacklepositie, zal naar beneden gaan als de grootste spijt van het team tijdens de race. 2019 buiten het seizoen.
 
Met Remmers en Nate Solder verschanst, zullen de Giants zowel aanstootgevende tackles hebben die minstens 30 jaar of ouder zijn en naar de reguliere seizoenopener 2019 gaan. Zowel Solder als Remmers hebben het hele Giants offseason-programma tot nu toe gemist omdat ze herstelden van offseason-operaties naar hun enkel en terug, respectievelijk.
 
Voorafgaand aan het concept sprak Giants-general manager Dave Gettleman over hoe getalenteerd en diep de ontwerptak van 2019 zich in de pre-draft presser van het offensief bevindt. Het was de eerste positie die hij noemde toen hem werd gevraagd naar diepte en talent in deze klas.
 
"Tackle, the wides (wide receivers), the offensieve tackles, Your secondary is thick - you know - thankfully, corners and safeties." Gettleman zei toen hem werd gevraagd naar de diepgang van deze schetsklasse. "Als ik dik zeg, heb ik het over op en neer op het bord, rondes 1-7, er zijn veel spelers."
 
Toen de Giants hun eerste dag van de trekking afsloten met drie eerste-ronde keuzes - quarterback Daniel Jones, defensieve lijngenoot Dexter Lawrence, en cornerback Deandre Baker - bleef Gettleman ervan overtuigd dat het team een ​​offensief zou aanvoeren, hoewel hij slechts één selectie op dag had 2 van de draft op nummer 95 in het algemeen.