Uw winkelwagen is leeg!

Is de voormalige Broncos linebacker Brandon Marshall bestemd voo

18-02-2019 0
Wanneer Free Agency de namen raakt die geassocieerd zullen worden met de Arizona Cardinals zal dit ongetwijfeld een aanstootgevende line-based zijn.
 
Echter, een naam om in het oog te houden aan de andere kant van de bal is Brandon Marshall, voorheen van de Denver Broncos.
 
Marshall wordt een gratis agent zodra de Broncos besluiten om van zijn contract af te zien.
 
Dat betekent dat een van de grotere behoeften van de Arizona Cardinals in de afgelopen vier seizoenen, ondanks drie top 50 picks die op de linebacker-positie worden gebruikt, door de Cardinals zou kunnen worden aangepakt.
 
Marshall heeft een grondige kennis van de Joseph-verdediging, maar heeft ook een terugval in de productie gezien en elk van de laatste twee seizoenen gespeeld.
 
"Nadat hij 74,8-plus overall cijfers behaalde in elk van de drie seizoenen na zijn rookiecampagne (2014-16), viel Marshall nogal wat in ons beoordelingssysteem, hij verdiende slechts een 61.8 overall cijfer over zijn 910 defensieve snaps in 2017 en een andere lage score (64.2) in zijn door blessure geplaagde 2018-seizoen. "
 
Marshall was een goede speler in de NFL en heeft een goed begrip van de Joseph-verdediging ...
 
Hij presenteert echter een vergelijkbaar achtergrondverhaal als een aantal problematische signeersessies in het verleden van de kardinalen.
 
Oudere, mindere kanten van de carrièrespelers komen uit de slecht geregelde en gewonde seizoenen.
 
Er is echter geen twijfel over hoe goed hij is geweest vóór de laatste twee seizoenen.
 
Als het een kort contract is, kan het de kardinalen helpen om op de juiste manier weg te komen in het Kliff Kingsbury-tijdperk.