Uw winkelwagen is leeg!

Kardinalen schieten wederom tekort tegen 49ers

18-11-2019 0
Voor de tweede keer in drie weken vonden de kardinalen dat ze de 49ers hadden kunnen verslaan, die op de eerste plaats in hun divisie verblijven. Zondag, in Levi's stadion, hadden ze dat waarschijnlijk moeten doen. Ze stegen 16 punten tegelijk. Ze hadden de bal en de leiding met nog vier minuten te gaan.
 
In plaats daarvan bleven ze achter met een verlies van 36-26, hun vierde straat, in een spel dat een verschil van één score was tot het laatste wonky-spel.
 
"Ik ben gewend om te winnen," zei quarterback Kyler Murray. "Ik heb altijd gewonnen. En om in situaties te zijn waarin je 16 (punten) hoger bent, kun je winnen en moet je winnen.
 
De kardinalen (3-7-1) gaan hun laatste bye in het seizoen in met nog vijf wedstrijden te spelen en problemen die al dan niet opgelost kunnen worden met zo weinig tijd over in het seizoen.
 
"Het enige positieve dat je hiervan kunt wegnemen, is dat je erin zit", center A.Q. Zei Shipley. "Maar het negatieve is dat je alle nabije verliezen. Wat die wiskundige formule is voor ons om die volgende stap te maken en vooruit te gaan deze volgende vijf spellen, moeten we daar achter komen. ”
 
Murray was het grootste deel van het spel goed, vermeed opnieuw een onderschepping en gooide een paar touchdown-passen, allemaal terwijl hij zich 67 meter haastte op acht carrys - hetzelfde aantal haastige yards teruglopen dat Kenyan Drake op 16 carry's had, omdat de kaarten het goed deden de bal haasten.
 
(Teruglopen David Johnson was actief, maar hij had geen aanraking of doelwit in de wedstrijd en speelde niet in de tweede helft. Coach Kliff Kingsbury zei dat hij simpelweg Drake in een ritme wilde krijgen.)
 
Murray gooide slechts 150 meter, maar de kardinalen hebben een brede ontvanger Christian Kirk die drie pass interferentieaanroepen op cornerback Richard Sherman in het veld trekt. Kirk liet ook een pass vallen die minstens 25 meter zou hebben verdiend.
 
De kardinalen, nadat rookie safety Jalen Thompson zijn eerste carrière-onderschepping maakte, hadden de bal en een driepunts voorsprong met 4:32 links - bijna exact dezelfde tijd en plaats waar de 49ers de bal hadden, met dezelfde voorsprong, aan het einde van de matchup in Arizona.
 
In Arizona zetten de 49ers drie derde downs om en liepen uiteindelijk de klok uit. De kardinalen gingen drie en drie uit. Twee runs kregen vijf meter voordat Murray werd ontslagen.