Uw winkelwagen is leeg!

San Francisco 49ers krijgen Marquise Goodwin net op tijd terug

12-10-2018 0
Vroeg in de San Francisco 49ers donderdag oefende hij voor de Green Bay Packers, tijdens de eerste volledige herhalingen van de overtreding nfl kleding, Marquise Goodwin sprong op van zijn rechterbeen, draaide in de lucht en haalde de pass van C.J. Beathard in.
 
Dat rechterbeen heeft Goodwin op slechts 96 klikken gezet gedurende de eerste vijf weken van het reguliere seizoen. Hij had niet volledig gepraktiseerd in meer dan een week. Goodwin speelde met een lange geschiedenis van blessures 16 wedstrijden in een NFL-seizoen, slechts één keer in vijf voorgaande jaren. Goodwin had een kleurrijke manier om de blessure te beschrijven die hem vasthield uit.
 
"Het is niet zo pijnlijk voor mij," zei Goodwin over zijn laatste blessure, zijn borst uitblazend. "Ik ben een stoere vent. Naw, het is verdomd pijnlijk, man. Stel je voor dat je door een straat loopt, een voetganger, en je hebt het walk-signaal ingeschakeld. Maar een auto komt gewoon en ramt je recht in je been, en je moet je ervan herstellen. "
 
Vóór 2017 had Goodwin slechts één keer in zijn carrière 16 wedstrijden in een seizoen gespeeld. Nadat hij 962 yards had gepost op 56 vangsten, stond hij klaar voor een grote 2018 als de bedreiging van het bovenste veld van San Francisco. Na een diepe dijbeen kneuzing geleden op de 17e spelen van de eerste wedstrijd van het seizoen op Minnesota, en een resulterende hamstringblessure, heeft Goodwin gespeeld in slechts 26,7 procent van aanstootgevende snaps dit seizoen, maar met acht aanvallende spelers uit op donderdag, een terugkerende Goodwin was de enige volstrekt gezonde beginnende skillspeler die nog over was van het voorseizoen.
 
De Packers zijn zesde in de competitie in totale verdediging, op zijn minst in de minste passerende yards toegestaan ​​per spel (208.8) en zijn vijfde in zakken. De 49ers hebben de 21ste gerangschikt passerende in de competitie door de totale yards, zijn 20e in recepties, 27e in voltooiing percentage gebonden voor de tweede meesten met zeven onderscheppingen en hebben 18 zakken genomen - vastgebonden voor de derde meest in de competitie.
 
Het gezond hebben van tenminste Goodwin zal een opsteker zijn voor een overtreding die dit seizoen nog niet veel van zijn playmakers heeft gehad, te beginnen met de ACL-scheuring in het voorseizoen die Jerick McKinnon voor het jaar naar beneden gooide.
 
"Het is zeker anders", zei quarterback C.J. Beathard. "Verdedigingen moeten beslist een plan maken om een ​​man als Marquise daar te hebben. Het verandert je aanstoot een beetje en wat je zeker als een schema wilt doen. Dus, het zal leuk zijn om hem deze week terug te hebben. "
 
Vóór 2017 had Goodwin in 2013 een gebroken hand verloren en miste vier wedstrijden. In 2014 kreeg hij een hamstringblessure die hem de voorseizoenopener kostte, een hersenschudding die hem week 4 kostte, nog een hamstringblessure die hem twee spelletjes kostte en een ribblessure die hem nog eens twee kostte. In 2015 brak hij een rib, miste hij vier wedstrijden en een voorseizoenwedstrijd. Hij verwondde opnieuw een rib in week 6 en landde op het geblesseerde reservaat. In 2016 kreeg hij drie hersenschuddingen. Hij zou nog twee hersenschuddingen lijden in 2017, maar miste op geen enkel moment. Toen kwam Week 1 van 2018.
 
"Ik dacht niet 'niet weer', omdat het deel uitmaakt van de competitie, 'zei Goodwin over zijn blessure van week 1. "Als je in de competitie speelde, dan zou je het weten."
 
Omdat hij aanvankelijk zijn rechter quad in Minnesota kwetste, heeft Goodwin geen volledige game kunnen spelen, wat de aanval heeft beïnvloed.
 
"Het heeft veel geëffectueerd," zei hoofdcoach Kyle Shanahan. 'Hij heeft geprobeerd terug te komen, de keren dat hij terug is gekomen, is hij ongeveer een kwartier in orde geweest en zijn verwondingen zijn hem opgevangen ... Hij heeft hem een ​​aantal weken doorgestuurd waar hij naar buiten is gekomen en het heeft hem pijn gedaan bij de tweede kwartaal. Dan ben je voor het grootste deel van de game een kerel. "
 
San Francisco is geteisterd door verwondingen in wat de volgende fase zou zijn van een jarenlange heropbouw nfl kleding San Francisco 49ers Heren sale. Nadat McKinnon en de beginnende quarterback Jimmy Garoppolo beide ACL's rukten, heeft vrijwel de gehele offensielijn tijd gemist met een blessure, back-upback-up Matt Breida ging zondag omlaag met een enkelblessure (en oefende niet op donderdag) en Goodwins back-up - snelle groentje Dante Pettis - speelde vorige week niet en oefende niet op donderdag.
 
Goodwin, na zijn indrukwekkende 2017, moest de 49ers helpen het veld uit te rekken met Garoppolo aan het roer en een sterke run-wedstrijd. Pettis moest dynamische snelheid en speelvermogen bieden. Tot nu toe hebben de twee in totaal 225 van San Francisco's 356 snaps gespeeld. De leidende ontvangers van het team zijn tight end George Kittle (23 vangsten, 399 yards) en fullback Kyle Juszczyk (14 vangsten, 197 yards). Pierre Garçon (16 voor 188) en Trent Taylor (16 voor 125) zijn de volgende, en beiden werden donderdag uitgeschakeld met blessures.