Uw winkelwagen is leeg!

Tom Coughlin beschuldigt nog steeds officials in Jaguars AFC Cha

07-09-2018 0
Alles wat de New England Patriots wel of niet doen (of misschien wel hebben gedaan of had moeten doen of niet hadden moeten doen rugby kleding kopen, maar ze deden het hoe dan ook) komt uiteindelijk terecht in een zorgvuldig samengestelde tijdlijn van redenen waarom ze zuigen.
 
Wanneer iets dat zelfs maar iets nieuwswaarde heeft met de Patriotten optreedt, is het permanent verweven in het verhaal van hun dynastie - een Greatest Hits, als je wilt, van hun meest snode misdaden. Het is alsof het geheel van de NFL buiten New England het lamste dagboek van de wereld bijhoudt, waarbij elke inzending slechts een andere klacht is over een nevelig groter voetbalvermogen dat het harde werk van anderen overstijgt door willekeurig het succes van Bill Belichick en Tom Brady tot bloei te laten komen.
 
Dit alles gezegd hebbende, zou het geen verrassing moeten zijn om te horen dat Tom Coughlin nog steeds boos is over de omstandigheden die leidden tot het verlies van de Jaguars van Jacksonville aan de Patriotten in het AFC Championship-spel van vorig seizoen - omdat hij nog steeds denkt dat het hele ding van invloed is op een mislukking roep door de scheidsrechter.
 
De Jaguars EVP van Operations, eigenaar van twee Super Bowl-titels won op kosten van de Patriots terwijl hij hoofdtrainer was van de New York Giants, onlangs gelucht naar Sports Illustrated over een nu beruchte officiële blunder die vroeg in het vierde kwartaal mogelijk kosten heeft gehad ze een defensieve touchdown, en op zijn minst kosten ze een aantal belangrijke yardage.
 
Volgens de wet van de NFL is het beste voor de scheidsrechters om daar te doen, laat Jack het spel afmaken en dan beoordelen of het een onhandige klus is - en als ze het een onhandige klus noemen (wat het absoluut zeker was), dan bepalen of hij al dan niet werd aangeraakt voor de terugkeer.
 
Iedereen gedraagt ​​zich als een hypothetische twee- of driebezittersleads die automatisch de Jaguars in de Super Bowl zouden hebben geplaatst. Hoewel Jack echter van zijn schot werd beroofd bij een touchdown-return, kregen ze nog steeds de afhaalmaaltijd en namen de bal in bezit op hun eigen 33-yard lijn met 13-en-een-halve minuten resterend in het spel en een 10- punt lood.
 
Raad eens wat ze hebben gedaan? Ze gingen drie-tegen-één en gooiden de bal terug naar de Patriotten die in iets meer dan drie minuten een touchdown scoorde op een 8-play, 85-yard rit. De resultaten van de laatste drie offensieve bezittingen van de Jaguars? Punt, punt, draai om naar beneden.
 
Ze zijn nergens van beroofd. Scheidsrechters hebben telefoontjes verpest sinds het begin van georganiseerde sporten nfl kleding Jacksonville Jaguars Heren Gewoonte sale. De Jaguars hadden de controle over hun eigen lot en bliezen die.