Uw winkelwagen is leeg!

Tony Romo adora la defensa de los Cowboys, predice el récord de

31-08-2018 0
Tony Romo zal altijd lid zijn van de familie Dallas Cowboys, ondanks dat hij zijn tweede seizoen in het hok is begonnen met CBS Sports rugby kleding. Zijn reputatie als omroep is exponentieel gegroeid van de gedachte dat hij er goed in zou kunnen zijn, tot bevestiging zodra hij begon met het voorspellen van toneelstukken op basis van offensieve en verdedigende formaties. Geen enkele omroep deed dat voordat Romo de microfoon opzette.
 
Zijn reputatie als helderziende bracht USA Today Sports Pulse ertoe om hem enkele dingen over de 2018 te laten voorspellen. Toen het gesprek in de aanloop naar het komende seizoen van Cowboys kwam, was dit wat de leidende leider van de franchise ooit te zeggen had.
 
"Ik heb hun schema niet gezien en dat is van veel meer dan mensen weten. Ik bedoel, ik heb er naar gekeken, maar ik heb het niet game-to-game meegemaakt. Ik denk dat de Cowboys goed zullen zijn, ik denk dat hun verdediging echt goed zal zijn. Dit zou de beste verdediging kunnen zijn die ze hebben gehad sinds de jaren '90.
 
Ze hadden een geweldige verdediging eigenlijk in '03 mijn eerste jaar Dallas Cowboys Heren waren ze nummer 1 in de NFL. Op basis daarvan, wat waren ze dat jaar? 10-6? We gaan 10-6. "