Uw winkelwagen is leeg!

Vier brede ontvangers Kansas City Chiefs moeten in 2019 staan

16-07-2019 0
De Kansas City Chiefs zullen voorbereid moeten zijn op het talent van de andere teams en wat ze naar hen zullen gooien. Van eerste-ronde-conceptkeuzes tot all-pro-veteranen, de Chiefs moeten een aantal getalenteerde ontvangers bevatten in het komende seizoen.
Terwijl tegenstanders zich moeten voorbereiden op de luchtaanval van Patrick Mahomes en zijn ontvangers, moeten de Kansas City Chiefs ook klaar staan ​​om enkele ontvangers uit de hele competitie te bevatten.
 
Met een jonge en onbewezen secundaire kunnen dingen heel interessant worden voor Kansas City en de ontvangende bedreigingen waarmee ze worden geconfronteerd. Laten we eens kijken wie de Chiefs op hun radar nodig hebben als ze het seizoen 2019 ingaan.
 
Toen het nieuws brak dat de Pittsburgh Steelers ruime ontvanger Antonio Brown hadden verhandeld aan de Oakland Raiders, werden zowel de AFC North als de AFC West interessanter. Pittsburgh gaf een All-Pro, game-veranderende ontvanger op en verschijnt nu als een minder team in een lastige divisie.
 
De Raiders, aan de andere kant, zullen nu een betere kans hebben om de secondaries van de Broncos, Chargers en Chiefs uit te dagen.
 
Van die drie divisie-tegenstanders, kan de Chiefs secundair misschien wel de grootste vraagtekens hebben. Kansas City ziet er beter uit met de toevoeging van de Honey Badger-veiligheid Tyrann Mathieu, maar de rest van de groep zal nog veel te bewijzen hebben.
 
Er is veel potentieel talent tussen cornerbacks Kendall Fuller, Bashaud Breeland, Charvarius Ward en rookie-veiligheid Juan Thornhill, maar ze moeten nog bewijzen dat ze shutdown-dekking kunnen spelen.
 
Het zal tijd kosten voor Oakland quarterback Derek Carr om chemie te bouwen met zijn nieuwe ontvanger en om deze reden is Brown misschien niet in All-Pro vorm. Maar zo getalenteerd als een ontvanger als hij is, is hij absoluut in staat om Carr er goed uit te laten zien en een echte bedreiging voor Kansas City te vormen.
 
Het vergt slechts herinneren aan spellen zoals het verlies in de laatste seconden van het spel aan de Raiders in 2017 om te weten hoe belangrijk het is om een ​​speler als Brown weg te nemen.
 
Gelukkig is de aanval van de Chiefs in staat tegenstanders voor te blijven door veel punten op het bord te leggen. Maar laten we hopen dat dat niet nodig zal zijn en dat de verdediging van de Chief het einde van de afspraak zal ophouden.