Uw winkelwagen is leeg!

Wat we kijken vanuit een Browns perspectief op de 2019 NFL Scout

27-02-2019 0
Het is de beste tijd van het jaar voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van het evalueren van de volgende generatie van de NFL. Terwijl we op weg zijn naar Indianapolis, zijn hier drie verhaallijnen te zien tijdens de NFL Scouting Combine van deze week.
 
1. Scheidingssessie
 
Deze diepgang ligt ongewoon diep op het verdedigingsfront. Defensieve tackles en ends maken plaats voor de beste prospects van vrijwel elke analist die de draft dekt, en terwijl we de evolutie van de voetballer voor onze ogen bekijken (denk aan: tight ends), zien we meer flexibiliteit dan ooit tevoren.
 
Heb je een voorbeeld nodig? Neem de defensieve lijnwachter Ed Oliver van Houston. We gebruiken hier defensieve lineman omdat Oliver wordt genoemd als verdedigingsuitrusting en primair speelt in de A-kloof op de universiteit, maar het potentieel heeft om veel meer te doen. NFL.com's Daniel Jeremiah zei net zoveel toen Oliver op maandag werd gevraagd:
 
"Ik denk dat hij een beetje zal profiteren van een overstap naar die drie technieken, hem daar parkeren en hem laten gaan," zei Jeremia. "Sommige mensen, sommige teams geloven dat ze hem buiten kunnen zetten en laten opstaan ​​om te zien of dit een speler van het type Melvin Ingram zou kunnen zijn voor de opladers aan de rand." Hij heeft daar wat veelzijdigheid voor meer. "
 
Dit soort gesprekken worden deze week gangbaar in Indianapolis. Deze combinatie zou ook moeten helpen bepalen welke van deze prospects zich bovenaan het bord zullen bevinden en die nog een beetje langer moeten wachten om hun naam te horen heten.
 
Het stopt echter niet bij de verdedigingslinie. Het strakke einde is een positiegroep die ongeveer net zo diep is als het ooit in een conceptklasse zal zijn, met meerdere prospects voor de eerste ronde selecties. Irv Smith Jr., wiens vader speelde voor de Browns in zijn laatste NFL-seizoen in 1999, is een van die vooruitzichten. Iowa produceerde twee top-25 prospects die toevallig ook tight ends in T.J. Hockenson en Noah Fant. Hockenson is het model van moderne veelzijdigheid op de positie en dient als een verpletterende blocker en een betrouwbare optie als pass-catcher.
 
Welke van deze drie gaat het eerst? En welke verdedigende lijnwachter zal opstijgen naar de troon die ooit door Myles Garrett in 2017 werd bezet? Zou een van hen Nick Bosa van de staat Ohio kunnen afzetten? Ontdek dit weekend.
 
2. Alle ogen gericht op Kyler
 
Voor het eerst in wat lijkt op leeftijden, hoeven de Browns zich niet te concentreren op de quarterback-positie in de vroege rondes van de NFL-trekking. Dat betekent niet dat de rest van de competitie geen aandacht zal schenken aan het nieuwste hot topic van deze cyclus: Kyler Murray.
 
De tweesterrenster in Oklahoma zet zich eerder deze maand in voor voetbal via een Twitter-post, waarbij hij zijn kans op professioneel honkbal als lid van de atletiek van Oakland overschrijdt, die hem in het MLB-concept van 2018 als negende schoof. Hij is klein van gestalte en zweeft rond de 5 voet-10, maar is de snelste quarterback om het laatste decennium een ​​universiteitsveld te volgen. Zijn Heisman Trophy ondersteunt die bewering.
 
Murray's voorbijgaande vermogens lijken ook op te stapelen, maar de druk zal stijgen wanneer alle ogen op hem neerkomen in Indianapolis. Zijn lengte en gewicht zullen een lang verwachte meting zijn, net als zijn tijd van 40 yard. Zijn passerende oefeningen zullen ergens achter komen.
 
En nogmaals, de Browns hoeven zich geen zorgen te maken over de prestaties van Murray. Ze hebben Murray's vroegere teammakker uit Oklahoma, Baker Mayfield, al ingesteld als hun quarterback als franchisegever. Maar de workout van Murray - en hoe deze zich verhoudt tot die van Dwayne Haskins uit Ohio State - zal een sleutelverhaal zijn in deze combinatie.
 
3. Het juiste moment voor de juiste keuze
 
De Browns hebben uitstekende timing gehad met dit hele trekwerk in de afgelopen 12 maanden. Ze sloten hun franchiseverstrekker vorig jaar op nummer 1, vonden een lockdown-hoek in Denzel Ward op nummer 4, landden een ongelooflijk veelbelovende terugweg in Nick Chubb vroeg in de tweede ronde en kozen een linebacker van de vijfde ronde, Genard Avery, die goed speelde als een rookie en een nummer 1-ontvanger in Jarvis Landry verwierf via de handel buiten het seizoen. Dit concept is niet sterk in de meeste van die posities. Waar het sterk is, is echter waar de Browns een toevoeging kunnen gebruiken: verdedigingslinie.
 
Het is ook diep in aanvallende tackle, waar de Browns maandag een zet deden om Greg Robinson met een verlenging te houden, maar nog steeds op de markt zijn voor een talent voor de toekomst. Jeremia richtte zich op deze mogelijkheid, evenals de kans om een ​​goede keuze te maken voor het verdedigende front, toen hem werd gevraagd wat hij dacht dat de Browns zouden doen op nummer 17.
 
"In termen van wat er zou kunnen zijn of wat ze zouden kunnen doen, kun je het defensief bekijken en naar een aantal van de nummers kijken en naar sommige van de gaten kijken en zeggen, OK, ze moeten de verdedigende kant van gaan de bal, "zei Jeremia. "Maar man, als - voor mij als (de staat Washington Andre aanpakt) Dillard er is, waarvan ik denk dat het de eerste pas is die de linkse tackle beschermt, zou dat op dat moment moeilijk te verspelen zijn.