Uw winkelwagen is leeg!

Winston aangeklaagd door Uber-chauffeur in vermeend betogend inc

20-09-2018 0
TAMPA - Tampa Bay Buccaneer Jameis Winston is aangeklaagd door de Arizona Uber-coureur die de quarterback ervan beschuldigde haar in 2016 te hebben betrapt.
 
De aanklacht werd dinsdag ingediend door het vermeende slachtoffer - die alleen wordt geïdentificeerd als Kate P. in de papieren van de federale rechtbank. Ze vraagt ​​een schadevergoeding van meer dan $ 75.000 vanwege de 'schade in de aard van emotioneel leed en toekomstige therapiekosten', stelt het proces.
 
"Deze rechtszaak komt voort uit de gerechtigde acties van een professionele voetballer die zich toegestaan ​​voelde zijn Uber-piloot aan te vallen na een nacht van onhandelbaar gedrag", luidt de klacht.
 
Het vermeende incident vond plaats op 13 maart 2016 in Scottsdale, Arizona. De vrouwelijke chauffeur van Uber beweert dat ze, nadat ze Winston had opgepikt, op de voorpassagiersstoel van haar voertuig zat en haar kruis beetpakte terwijl ze door een Mexicaans restaurant reed.
 
De rechtszaak komt bijna aan het einde van de drie-game-schorsing van Winston van de NFL, vanwege het schenden van het persoonlijk gedragsbeleid van de league. In de rechtszaak wordt de schorsing genoemd en staat er: "Winston is onderzocht en verantwoordelijk bevonden voor zijn gedrag door zijn werkgever, de National Football League en opgeschort vanwege zijn daden."
 
Winston ontkent de aantijgingen en publiceert in november vorig jaar een verklaring na de eerste beschuldigingen: "Ik geloof dat de bestuurder verward was over het aantal passagiers in de auto en wie naast haar zat. De beschuldiging is onjuist, en gezien de aard van de beschuldiging en het toegenomen bewustzijn en de aandacht voor dit soort zaken, richt ik mij onmiddellijk tot dit valse rapport. "
 
ABC Action News bereikt de Bucs na het nieuws van de rechtszaak die weigerde commentaar te geven.