Uw winkelwagen is leeg!

beweegt de Cleveland Browns moet maken tijdens het NFL buiten he

07-02-2020 0
Houd me tegen als je dit eerder hebt gehoord, de Cleveland Browns komen weer uit een teleurstellend seizoen. De Browns van 2019 voldeden niet aan de extreem voortijdige verwachtingen die ze hadden buiten het seizoen. Dat kwam door veel dingen, maar vooral om één ding - de hoofdcoach.
 
Cleveland zorgde al voor de belangrijkste zaken. Ze scheidden na een seizoen als hoofdcoach met Freddie Kitchens. Dat was vanaf het begin een rampzalige aanname en ze hopen dat ze niet dezelfde fout hebben gemaakt met Kevin Stefanski.
 
De Browns hebben veel werk te doen als ze binnenkort een kanshebber willen worden. Omdat ze niet terug in de tijd kunnen gaan en Baker Mayfield ongedaan kunnen maken, zijn hier drie andere zetten die ze moeten doen.
 
De Browns hebben snel enkele contractverlengingen met spelers als Myles Garrett en Larry Ogunjobi. Ze moeten afscheid nemen van sommige spelers die veel geld verdienen, zoals Olivier Vernon. Hij is gepland om volgend seizoen $ 15,5 miljoen te verdienen. Vernon is al lange tijd een solide professional, maar hij heeft de afgelopen seizoenen blessures opgelopen.
 
De Browns hebben goede spelers nodig die op het veld kunnen blijven. Dit gebeurt in het vrije bureau en het ontwerp. Cleveland moet een cap maken als ze hun team opnieuw willen opbouwen.
 
Hoe lang wacht Cleveland op David Njoku om de volgende stap te zetten? Hij speelde in alle 16 wedstrijden in zijn eerste twee seizoenen en was redelijk, niet geweldig. Hij scoorde acht touchdowns en eindigde met 639 yards in zijn tweede seizoen. Njoku speelde vorig seizoen slechts vier wedstrijden en had vijf vangsten.
 
Njoku was een speler die vaak vorig seizoen werd genoemd toen hij besprak waarom de Browns een dynamische aanval konden hebben. Dat was niet het geval. Cleveland zal op het einde diepte moeten toevoegen, of Njoku gezond is of niet.
 
Dit zou prioriteit nummer 1 moeten zijn. Mayfield kende een vreselijk seizoen in 2019, maar hij kreeg regelmatig druk. De aanvalslijn van de Browns stond 41 zakken toe en eindigde als een van de slechtste in de competitie. Ze konden opnieuw contact opnemen met de Washington Redskins over hun All-Pro linkse tackle.
 
Trent Williams zat vorig seizoen uit voor de Redskins. Gedurende het seizoen bespraken de Redskins en Browns de mogelijkheden met Williams, maar er is nooit iets tot stand gekomen. Dit is iets dat de Browns kunnen kijken om opnieuw te bezoeken. Het toevoegen van de beste linkse tackle in de competitie zou zeer gunstig zijn voor Mayfield en de hele aanval.